• Srpski - latinica
  • English language
 • СТИПЕНДИЈЕ И КОНКУРСИ

  СТИПЕНДИЈЕ И КОНКУРСИ

  24. јун 2022. године

  Факултет за прехрамбену технологију Универзитета у Кракову објавио конкурс за пријем страних студената за мастер студије - Инжињеринг хране и прерада, безбедност и квалитет хране. Студије на енглеском језику почињу 01. октобра 2022. године.

  Детаљне информације се могу пронаћи на линку: en.urk.edu.pl/

  28. фебруар 2022. године

  Универзитет ЛУИС у Риму понудио је могућност уписа студената на 2 нова мастер програма из области маркетинга и стратешког менаџмента. Наведени програми су прилагођени студирању на даљину, уз високе стандарде учења и флексибилности. Заинтересовани студенти који немају могућност да похађају редован програм, због ограничења у погледу путовања, или ако постоје пословне или породичне обавезе, могу да се упишу и да похађају наведене програме.

  Стипендије ће се додељивати према дискреционом праву Комисије за пријем на основу резултата теста кандидата, академског искуства и интервјуа.

  Брошуре за дигиталне програме студирања и информације о доступним стипендијама можете погледати на линковинма:
  https://landing.luiss.edu/international/LuissUniversityDigitalPrograms.pdf
  https://www.luiss.edu/digital-marketing
  https://www.luiss.edu/strategic-management-digital

  25. фебруар 2022. године

  Могућности студирања на New Bulgarian University у Софији, мастер програм на тему "Psycho-Social Interventions for Children and Families"

  За додатна питања можете се обратити Евгенији Тоневој путем мејла - evgenia@knowhowcentre.org.

  4. фебруар 2022. године

  Кипарски универзитет омогућио је 13 стипендија за међународне студенте који желе да похађају основне академске програме на грчком језику (не рачунајући медицински факултет) током академске 2022/2023. године, почев од септембра месеца 2022. године. Свака стипендија покрива 50% школарине за 4 године, и намењена је грађанима ван ЕУ. Студенти који се примају и који немају сертификат о познавању грчког језика, морају да похађају курсеве грчког језика током периода од годину дана у Школи модерног грчког језика у оквиру Универзитета, како би добили сертификат о познавању грчког језика на нивоу Б2, а пре почетка основних академских студија.

  За све додатне информације можете се обратити Служби за студије и студенте на Универзитету Кипра путем мејла - fm@ucy.ac.cy.

  Такође, линк на коме се могу видети програми и услови студирања је - www.ucy.ac.cy

  10. јануар 2022.

  Списак пријава кандидата за чланство у Националном савету за високо образовање (НСВО) и Управном одбору Националног тела за акредитацију и обезбеђење квалитета у високом образовању (НАТ)

  Списак пријава кандидата за чланство у Националном савету за високо образовање (НСВО)

  Појединачне пријаве кандидата за чланство у Националном савету за високо образовање (НСВО) можете погледати овде.


  Списак пријава кандидата за чланство у Управном одбору Националног тела за акредитацију и обезбеђење квалитета у високом образовању (НАТ)

  Појединачне пријаве кандидата за чланство у Управном одбору Националног тела за акредитацију и обезбеђење квалитета у високом образовању (НАТ) можете погледати овде.

  9. јул 2021.

  Фергански Политехнички институт у Р. Узбекистан врши упис будућих студената. Детаљне информације се могу пронаћи на линку www.ferpi.uz , а мејл за више информација је: ferpi_info@edu.uz

  09. јануар 2020. године

  Програм класичних студија на Универзитету у Атини

  Основне студије археологије, историје и литературе Античке Грчке на енглеском језику

  09. јануар 2020. године

  Студирање на универзитетима у Белгородској области

  Водеће високошколске установе